Sendes til:
Norge
Rask & gratis levering på bestillinger over 699 kr1-4 arbeidsdagerGratis retur innen 30 dager - Forhåndsbetalt returetikett

Ifølge forskning trenger 70 % av kvinner ekstern stimulering (les: på klitoris) for å oppnå en orgasme. Dermed, dersom du har operert analogt frem til nå, er tiden inne for å prøve digitalt. Vet du ikke helt hvor du skal begynne? Ikke bekymre deg, vi har laget en guide for nybegynnere som oppsummerer alt du trenger å vite om vibratorer.

Forskjellige typer vibratorer

Ifølge forskning trenger 70 % av kvinner ekstern stimulering (les: på klitoris) for å oppnå en orgasme. Dermed, dersom du har operert analogt frem til nå, er tiden inne for å prøve digitalt. Vet du ikke helt hvor du skal begynne? Ikke bekymre deg, vi har laget en guide for nybegynnere som oppsummerer alt du trenger å vite om vibratorer.

Hva er en vibrator?

Bare for å ha det på det rene, en vibrator er ikke en dildo. Dildoer er laget for penetrering, mens en vibrators hovedformål er å vibrere. De kommer i alle former og størrelser, og kan kategoriseres i interne, eksterne eller duale, avhengig av hvilken erogen sone du ønsker å stimulere.

Eksterne vibratorer

Bullet-vibratoren
Dette er den perfekte vibratoren for nybegynnere der ute, men også for de som reiser mye som ønsker seg noe lite og i lommestørrelse å ta med seg i vesken. Bruk den hud mot hud, eller over undertøyet for en mykere stimulering.

Klitorisvibratoren
Siden de fleste kvinner har vanskelig for å nå klimaks bare ved penetrering, er det enda viktigere at vi gir klitoris den oppmerksomheten den fortjener og trenger. Gi deg selv nytelse med vibrerende sensasjoner på og rundt klitten, og du vil kunne ha flere forskjellige typer orgasmer. Bruk den alene eller med en partner.

Tungevibratoren
Dersom du elsker oralsex og kilende sensasjoner, er denne for deg. Da denne etterligner formen og følelsen av en reell tunge, er denne den perfekte munnsexgiveren i sengen. Eksperimenter alene eller med en partner på forskjellige lystsoner, slik som klitoris, niplene, øreflippene og halsen.

Vulvastimulator
Dette eggeformede sexleketøyet kopper hele vulvaen (den eksterne delen av det kvinnelige kjønnsorganet). En bevisst stimulering som masserer leppene, klitorisendene og kanten av vaginaåpningen, alt på samme tid. Den perfekte assistenten for lange onanisesjoner med potensiale for flere orgasmer.

Stavvibratoren
Ja, navnet er sant, det er en magisk stav. Med et langt håndtak og et mikrofonformet hode er dette verktøyet like anvendelig som det er kraftfullt. Det kan også benyttes som et massasjeverktøy for å løsne opp i stive ledd og såre muskler.

Den vaginale vibratoren
Om du ønsker å gå litt dypere er denne for deg. Med formen til en penis kan du gjenskape klassisk penetrering, men med en medfølgende vibrerende funksjon. Velg en vaginal vibrator med et bøyd hode dersom du ønsker å treffe g-punktet og gå over i en spasmisk orgasme.

Egg-vibratoren
Da de er små, eggeformede og diskrete er denne leken den perfekte partneren å ta med seg i vesken. Kan brukes for både ekstern og intern stimulering, men dersom du ønsker en stimulering på neste nivå, foreslår vi at du setter den inn (de fleste av dem kommer med et håndtak for enkel fjerning). En annen fordel med denne vibratoren er at den ofte kan kontrolleres via en kontroll, trådløst via en app, noe som gjør den til den perfekte partneren for lek, spesielt for par i langdistanseforhold som kan tirre og gi hverandre nytelse til tross for avstanden.

Andre vibratorer

Klitorissugeleketøyet
Selv om den teknisk sett ikke er en vibrator, tar vi denne med. Dette sexleketøyet stimulerer den kvinnelige klitorisen via luftpulseringer og skaper en sugefølelse. Dersom du elsker oralsex og synes at vibratorverktøy er litt for intenst, er dette luftpulseringsleketøyet kanskje din perfekte match. Intense orgasmer er garantert.