Sendes til:
Danmark
Fri fragt på ordrer over 499 kr* - *Se mereHurtig levering 1-2 hverdage* - *Se mereGratis retur* 30 dage - Forudbetalt returlabel - *Se mere

Hej feriesæson! Om du skal slappe af i solen, udforske byen eller campere i skoven, giver Boozts stylist Ragna Jonasdotter sine bedste stylingtips til, hvad du skal pakke, uanset hvor du skal hen.

Pak som en pro

Hej feriesæson! Om du skal slappe af i solen, udforske byen eller campere i skoven, giver Boozts stylist Ragna Jonasdotter sine bedste stylingtips til, hvad du skal pakke, uanset hvor du skal hen.

Strandstemning

Nøglen til at klæde sig på stranden er at pakke masser af tøj, du allerede har prøvet og gennemtestet, og som du ved, at du føler dig godt tilpas i, og som passer til mange forskellige lejligheder. Uanset om du tager på en bådtur, har en improviseret surf-lektion eller går op til baren nede fra stranden, skal du have det hele med. Husk nu at have det sjovt. Sprælske, solbeskinnede print er fantastiske til afslapning om dagen, og en strandferie er en perfekt lejlighed til at bære dem.

+ Strandkjole. Den vil altid se smart ud, når du tager den på over din bikini og går op til baren nede fra stranden.

+ En oversized skjorte. Et fantastisk alternativ til det traditionelle strandtøj. Bær den åben over din bikini, når du har fået nok sol på dine skuldre. Den er nem at tage på, når du skal op og spise frokost.

+ Oversized tote i et naturligt materiale. Den har plads til alt, hvad du har brug for til en dag på stranden og meget mere.

+ Klassiske solbriller. De er et must, hvis du vil være smart på stranden, og uundværlige hvis du tager din bog med ned på solsengen.

+ Solcreme er et must, så sørg for, at den har en høj faktor, og glem ikke dine læber, for de har også brug for en SPF.

Bor du i en storby?

Komforten er vigtig, når du går rundt i byens gader, men der er ingen undskyldninger for ikke at samle nogle stilmæssige point undervejs. Gå efter et udvalg af let, elegant tøj i tonale nuancer, som du kan mikse og matche, og husk, at det er vigtigt at kombinere flere lag. Tilføj en håndfuld forskelligt tøj, som f.eks. en flot solkjole, som du kan kombinere med en sporty sneaker eller en praktisk sandal. Smykker og hårpynt er enkle, men effektive detaljer.

+ Tilsæt et farveboost til et shortssæt. Du kan bevare sommerfornemmelsen, men stadig være klædt på til byen. Det er perfekt at have en blazer med, som du kan have på i stedet for en jakke.

+ Hav altid et hårspænde ved hånden. Når solens varme aftager, er det en lettelse at sætte håret op i et hårspænde.

+ Med en crossbody-taske har du hænderne fri, men hvis du har brug for mere plads, er en shopper både praktisk og ser cool ud.

+ Flade sko med åben tå er både komfortable og stilfulde, og de holder fødderne kølige i sommervarmen.

+ Sweater i bomuldsblanding. Den er let nok til at tage over en camisole eller en tank top, hvis du fryser lidt.

Ferie på landet

Uanset om du skal i sommerhus, på et romantisk spaophold eller bare skal være hjemme, skal din påklædning på landet være afslappet og behagelig på din ferie. Selv om det enkle tøj altid ser godt ud og føles behageligt i landlige omgivelser, er det rart at skrue op for luksusfaktoren og tilføje et lidt uventet farvepift til dine outfits.

+ Farvestrålende strik er ikke kun en opmuntring til sommeraftenerne, men er også behageligt og lunt til de kølige aftener.

+ Klassiske clogs er stilfulde til at hænge ud i derhjemme og er nemme at tage af og på, når du går rundt i haven.

+ Et matchende sæt. Et shortssæt i hør ser elegant og samtidig behageligt ud.

+ Neglelak. Det er altid dejligt at have nogle få nuancer at vælge imellem, da du har mere tid til at lægge neglelak, når du er på ferie.

Frygtløs rejsende

Uanset om du skal på en kort vandretur i den nærliggende skov eller planlægger et langt eventyr i fjordene, skal du være praktisk, men det betyder ikke, at du ikke kan se stilfuld ud samtidig, når du skal vandre, campere eller på anden måde være aktiv i naturen. Vejret kan skifte på et øjeblik, så det gælder om at være tøjmæssigt forberedt, så du ikke bliver overrasket.

+ Det handler kun om lag. Tænk på det samme som om vinteren, et basislag, et mellemlag og et yderlag, så du kan holde den rette temperatur uanset vejret.

+ Vandresko. Hav altid gode sko på, når du er ude i naturen og i varieret terræn. Smerter i fødderne er meget ubehageligt.

+ En kasket. Du skal hverken tænke på din frisure, eller på at du bliver blændet af solen, når du vandrer op ad et bjerg.

+ En jakke med gode lommer. En pakkevenlig og varm jakke med funktionelle detaljer kan redde dagen.

+ En hyggelig sweater i en lysere farve. Vælg en med lange ærmer for at holde myggene væk og i en lys farve, så den ikke tiltrækker varme.

Du vil måske også synes om